HANDS-ON: A. Lange & Söhne Richard Lange Jumping Seconds i svart klockor kopior

A. Lange & Söhnes Richard Lange Jumping Seconds är en riktig insiderklocka. Från urtavlan ser det ut som många andra Lange-klockor, men egentligen är det något ganska speciellt. Det är en klocka som har funnits sedan 2016, men i år behandlades vi med en ny ny fake rolex version, i vitt guld med svart urtavla.


Så vad gör att Richard Lange Jumping Seconds sticker ut (om än på det mest diskreta sättet som möjligt)? Tja, i ett nötskal, det är en klocka som handlar om absolut precision, och teamet i Glashütte har låtit ingenting komma i vägen. Kaliber L094.1 är en hoppning av sekundersekvenser, där den något otroliga kvartsliknande fästingen är utformad för absolut precision i tidsberättelse. Ovanpå packar rörelsen ett konstant kraftutrymme (en remontoire i detta fall), vilket garanterar ingen förlust av precision under de senaste timmarna av kraftreserv (något som indikeras av den röda triangeln som visas i skärningspunkten mellan ratterna ). Det finns också en hacking-noll-återställningsmekanism, vilket innebär att när du drar ut kronan, så klickar sekundhanden till 12-klockan, så att du kan återställa tiden exakt varje gång.


Precision anges på ratten tack vare utformningen av regulatorns stil, vilket betyder klockor kopior att timmar, minuter och sekunder får var och en sin exakta undervals i en tydlig informationshierarki. Och även om en otydlig strävan efter noggrannhet är spelets namn, är paketet som det kommer i också väldigt stiligt - särskilt med den här nya, reserverade svarta urtavlan: 39,9 mm bred och 10,6 mm lång är en riktig Goldilocks-storlek. Kort sagt, det är allt du förväntar dig av Lange - fysiskt och tekniskt fantastiskt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare