Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Den tyska Junghans Meister-kollektionen introducerades första gången på 1930-talet och vi granskade nyligen några tvingande modeller inklusive Meister Driver Handaufzug och Meister Hand-Winding, och drog slutsatsen att båda var utmärkta förslag till värde. Meister Chronoscope-linjen lägger till en kronografkomplikation till kollektionens distinkta styling. Begränsade utgåvor är alltid iögonfallande, men nya färgpaletter kan hålla en linje fräsch när designen annars är perfekt. Det är vad vi har med det nya Meister Chronoscope med ett stålfodral med en PVD-beläggning, slående blå fake rolex urtavla och blå alligatorrem. Det är i övrigt samma välmottagna Meister Chronoscope, men den nya färgkombinationen lägger till en karaktär som Junghans säger "betyder elegans och harmoni och utstrålar avkoppling." Låt oss titta närmare på den senaste Chronoscope makeover.



316L rostfritt hölje har en guld-PVD-beläggning (fysisk ångavlagring) som ger en klockor kopior varmare estetik för de svalare obehandlade stålmodellerna. Diametern är 40,7 mm med en höjd av 13,9 mm. Kristallen är konvex plexiglas med en Sicralan-beläggning för att öka hårdheten och repfastheten. Som nämnts i tidigare Meister-recensioner kan användningen av akryl vara ett polariserande element för en modern klocka, även om det ger en mild snedvridning och vintage karaktär. Genom att erkänna detta erbjuder Junghans ett safirkristallternativ för dem som vill ha modern hållbarhet. En fem gånger skruvad caseback har ett utställningsfönster med mineralglas som visar den schweiziska automatiska rörelsen.

Junghans Meister Chronoscope-urtavlan har en mörkblå finish med fin solstrålborste, accentuerad av fyra tillämpade guldindex vid 12, 6, 3 och 9 klockor, och guldhänder för både tids- och kronograffunktioner. En komplikation på dagen sitter till vänster om 3-klocka-indexet. Två stora, infällda undervalsar sitter vid klockan 12 och 6 och erbjuder kronografräknare, och en mindre sekunders undervals sitter vid 9 klockan. Den signerade räfflade kronan är flankerad av polerade kronografpressare, alla guld-PVD-belagda, och höljet är vattentåligt till 30 meter.

Junghans Meister Chronoscope drivs av Junghans kaliber J880.1 automatiskt, baserat på ETA 7750. Det klockor kopior har 25 juveler, slår vid 28 800 vph (4Hz) med en 48-timmars kraftreserv. Funktionerna inkluderar centrala timmar, minuter och kronografsekunder, 30-minuters räknare vid 12 klockan, 12-timmars räknaren vid 6 klockan, små sekunder vid 9 klockan och en dagkomplikation vid 3 klockan. ETA 7750 går tillbaka till 1970-talet och är en verklig industrihäst. Sett från caseback-utställningen är Junghans-rotorn dekorerad med Côtes de Genève med lite extra perlage på rörelsen och blått skruvar.

Den 21mm mörkblå läderremmen har ett alligatormönster och komplimangerar den blå urtavlan väl. Den har ett guld-PVD-belagt stålspänne. Den blå versionen av Junghans Meister Chronoscope går till CHF 1 940 och kan köpas i Junghans onlinebutik eller fake rolex deltagande detaljhandlare. Mer information finns på Junghans webbplats. Denna senaste utgåva av Meister Chronoscope-kollektionen förbättrar Junghans portfölj av prisvärda, eleganta och vintageinspirerade mekaniska klockor från ett våningsvarumärke som grundades i Schramberg, Tyskland redan 1861.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare