Vi introducerar den nya Seiko 5 Sports Collection fake rolex

Långt erbjuds i ett svimlande urval av iterationer - allt prissatt extremt prisvärt - Seiko 5 Sports-kollektionen har under den längsta tiden haft stjärnvård i segmentet av klockor under 200 USD. Sortimentets överkomliga priser och dess kärnfunktioner - automatisk lindning, dag och datum, vattenbeständighet, ett hållbart fodral och armband, plus den infällda kronan klockan fyra - har varit ett gateway-läkemedel för blivande fake rolex klockentusiaster som aldrig har ägt en mekanisk timepiece.



Seiko 5 Sports-sortimentet har precis varit strömlinjeformat och består nu av fem kärnvarianter, var och en tänkt för en specifik klädstil. Hela sortimentet kommer att bestå av 27 specifika modeller. Alla klockor är väsentligen "diver-lite", liknar Seikos "SKX" dykares klockor men inte byggda enligt samma robusta standarder.

Den nya Seiko 5 Sports-kollektionen är centrerad på en vanlig klockdesign och delar samma klockor kopior väska, roterande ram, händer och urtavla. Och rörelsen som används över linjen är den självlindande kal. 4R36. Alla de omdesignade modellerna identifieras av den nya Seiko 5-logotypen som har “5” roterat 45 grader till vänster.

Det som verkar saknas i moderniseringen är en ny version av den populära Seiko 5 Sports “fältklockan” som har en distinkt, militärinspirerad design och som länge varit en ständig favorit för första gången i klockvärlden. Med tanke på Seiko-banan i snabbt iterera en modell i dussintals variationer kommer fältklockan utan tvekan att göra ett comeback snart.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare