2018 Omega Seamaster Diver 300m Co-Axial Master Chronometer Review fake rolex

Låt oss jämföra Omega Seamaser Diver 300m Co-Axial med den nya 2018 25: e anniverary-utgåvan av Omega Seamaster Diver 300m Co-Axial Master Chronometer och se vad som har förbättrats.



Omega Seamaster Diver 300m Co-Axial Master Chronometer Review
Vilka är skillnaderna mellan den nya Omega Seamaster Diver 300m Co-Axial MASTER CHRONOMETER och de tidigare versionerna som inte har Master Chronometer-beteckningen?
Till att börja med har den här en genomskinlig baksida som låter dig se rörelsen.

På utsidan kan du se det heta nya vågiga mönstret på ratten som påminner om Seamaster-klockan i en James Bond-film från 1995 med titeln 'Goldeneye'. Låt oss inte glömma att nämna en något större målstorlek på 42 mm jämfört med föregående 41mm Seamaster.

Bara genom att hålla båda i min hand kan jag berätta för dig att de ganska mycket väger lika. När det gäller utseende finns det vissa likheter men vissa slående skillnader mellan dessa två klockor också.

Låt oss titta på några av de saker som gör denna nya Seamaster 300m annorlunda än sin föregångare.

Låt oss börja med ringen:

Ringen är nyligen designad med en smalare profil som för vissa inte är lika lätt att greppa men för att kompensera den har ramen mycket mjukare handling som kräver mycket mindre ansträngning att rotera och inte gör nästan lika högt att klicka ljud när det roteras.
Ramen är tillverkad av ett mycket repbeständigt keramik som inte färgar när den utsätts för UV-strålar på samma sätt som icke-keramiska ramen. Denna ram kan se lika bra ut 20 år från och med nu som den gör idag.
Ramens siffror och spår är i vit emalj, ett slitstarkt material som gör att den kan hålla sig i en fake rolex ljus vit längre.
Triangeln vid bezelns ”startmärke” visas nu i en vit emalj istället för en laser graverad som en solid triangel solid som på föregående modell.
Den lysande pricken i mitten av den skisserade triangeln är något mindre än tidigare och siffrorna på ramen är något större. Eftersom de är i starkt vit emalj är de nu mer synliga under svagt ljus.
Låt oss jämföra fallet med föregående Seamaster 300m:

Fodralet är något större vid 42 mm; detta är bara en ökning på 1 mm från föregående version. Detta mäts naturligtvis utan att ta hänsyn till kronan, kronskydden eller heliumutsläppsventilen.
Vid 13,7 mm tjock är den nya Seamaster 210-modellen tjockare med mindre än 1 mm än de 212 som kom före den
Helium-utblåsningsventilen är helt omdesignad. Den sticker längre än den tidigare modellen klockor kopior vilket gör det lättare att greppa och den nyutformade Helium-utblåsningsventilen blossas i slutet för att få samma storlek som den äldre modellen. Det är förmodligen värt att notera att enligt Jean-Claude Monachon, chef för produktutveckling och VP på Omega, var denna nya helium-utrymningsventil konstruerad och testad för 300m vattenbeständighet i både den stängda och öppna positionen.
Väskan tillbaka i inte längre blossad som den tidigare Seamaster 300m och är nu platt vilket ger profilen på höljet en mindre stenliknande form.
Fallet tillbaka är en av de mest spännande nya funktionerna. Ja, vi har äntligen en tillförlitlig gå till Seamaster med en transparent safirfodral tillbaka.
Dags att diskutera till ratten

Den en gång glansiga klassiska urtavlan på Seamaster 300m som sågs från 2012 - 2017, är nu historia och den ersattes med ett graverat vågigt mönster som ger mer struktur och djup till designen. Det här vågmönstret sågs vanligtvis på Seamasters från 1993-2011 Du kanske kanske tittar på det och tänker på den äldre Seamaster-modellen # 2531 eller till och med Seamaster 2541 som användes på James Bond-filmen med namnet “Goldeneye” med Pierce Brosnan.
Datumfönstret flyttades från klockan 3 till klockan 9 och som ett resultat har sex-timmarsmarkören förkortats och klockan 3 är nu samma längd som 9 'o "klocktimmar markör nu gör designen av ratten perfekt symmetrisk. En annan praktisk förändring fake iwc av datumfönstret är att siffrorna nu är i en ljus vit färg och därför mer läsbara än kromfinishen hos den äldre modellen.
Minusspåret har en ny segmenterad semi-railroad-design som delas upp i 5-sekunders intervall.
Blå lume används för index- och punkt timmarmarkeringarna, och timtoppens spets och en andra grön lumenfärg används för bezelprickan och spetsen på minuthanden.
ZrO2 graverad i mitten av urtavlan indikerar att det är en keramisk urtavla av zirkoniumdioxid.
Det finns många nya designvarianter och en förbättrad helium-utblåsningsventil, krona och kronvaktdesign, men det är inte det du är här för, eller hur? Låt oss spruta den huven och prata om vad som händer på klockan! Ska vi? Förresten, om du inte har tittat på det ännu klickar du på videoknappen nedan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare