Recension av A. Lange & Sohne Grand Lange 1 Moonphase 41mm klockor kopior

Det är svårt att inte bli förälskad i A. Lange & Sohne-klockor när varje klocka bara är ett konstverk och oklanderligt hantverk. Gå med för en recension av ett annat Lange 1-mästerverk.

Få urmakare imponerar konsekvent horologer och timingbitar fake rolex som A Lange och Sohne gör. Den genomsnittliga lekman kunde gå hela livet utan att höra om denna mästareurmakeri men alla inom klockbranschen vet att Lange är ett hederligt namn i branschen och möjligen högst upp i lyxklockspelet, och säkert högst upp på den tyska urmakeriindustri.

Låt oss bekanta oss med och granska en av deras senaste skapelser. Ska vi?

A Lange & Sohne Grand Lange 1 Moonphase 41mm Review

Vissa klockor har ett sätt att ta tag i din uppmärksamhet och sedan plocka klockor kopior din nyfikenhet. För mig, personligen, när jag ser en AL & S-klocka ger det mig denna omättliga lust att omedelbart ha en lång stirring på fallet tillbaka. Något med de eleganta blinkarna av guld, de blånade skruvarna, rosa rubiner, särskilt kombinationerna av olika efterbehandlingstekniker på ¾-plattan, och den enstaka handgravyren kommer alltid till mig.

Lange & Sohne tillverkar L095.3 kaliber som driver denna tidstycke har 446 delar som är omsorgsfullt till perfektion. Denna 45-juvel hand-lindade mekaniska rörelse är en 3Hz kaliber som slår på 21 600 VpH.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior