Rolex Lady Datejust 28mm 279161 Recension replica orologi

Dags att bekanta sig med en damklocka av högsta kaliber.



Varje så ofta måste vi granska en exceptionell damklocka. Det finns så många där ute, men det är få som är lika värda som denna Rolex Datejust 28mm. Modellen i denna recension har referensnummer 279161 Chocolate Index Jubilee. Låt rolex replica oss komma igång, ska vi?

Rolex Lady Datejust 28mm 279161 Recension
Det första intrycket av denna klocka är att dess design är slående, rik och varm. Den har en vacker och liten storlek på bara 28 mm men kombinationen av rostfritt stål och Rolex egenutvecklade nyans av rosa guld som kallas Everose ger denna klockhandledsnärvaro som annars inte skulle vara där på rostfritt stål eller till och med en platinamodell.

Chocolate sunburst-urtavlan ser ganska utsökt ut och använder Everose replica rolex för ramen, de lysande händerna och timmarkeringarna som alla har en fin polerad finish.

Datejust 28mm-kollektionen innehåller hundratals olika modeller och de varierar i design, fodral och armbandstyp. På denna modell ger det tvåtonade jubileumsarmbandet ett tydligt Rolex-utseende med de mindre polerade rosaguldcentrumlänkarna som är utlagda i en förskjuten form mellan de borstade yttre länkarna i rostfritt stål.

Armbandet är fäst med ett doldt fällbart lås i rostfritt stål som fästs med en replika klockor Everose Rolex-krona logotyp som härstammar från änden på rosguldens mittlänkar. Som du kan se från bilden nedan har insidan av den fällbara låsen speciella Rolex-gravyr och markeringar.

En annan utpräglad Rolex-funktion är Cyclops-datumförstoringsglaset i 3-klocksläget. På en liten 28mm-klocka, när du jämför dem sida vid sida mot de mycket större mäns Datejust-klockor, ser förstoringsglaset större ut än män, men det är inte för stort i någon mening av ordet.

Den här klockan rolex kopia kommer att fånga människors uppmärksamhet. Det är elegant och sofistikerad men ändå ungdomlig och snygg. Det är inte den typ av klocka du skulle vilja ha om din handled försöker flyga under radaren.



rolex replica En sak som flyger under radarn på denna klocka är dess rörelse, fodralet använder en solid fodral tillbaka så att den är tät i tätt och som alla Rolexes inte kan ses genom ryggsäckarna som vissa andra märken. Men det bidrar bara till mystiken i den kaliber som driver denna klocka.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare