Speedmaster Moonphase Master Chronometer Chronograph Review klockor kopior

Omega Speedmaster Moonphase-klockor har introducerats omkring 1985 men hade sedan dess fått en större översyn. Låt oss komma nära och personligt med det, ska vi?


Som ett tillägg till samma familj av klockor som åstadkom det som utan tvekan är den mest historiskt betydelsefulla och mest ikoniska av alla Omega-klockor, förväntas detta tillägg vara ur denna värld.

Speedmaster Moonphase Master Chronometer Chronograph Review
Låt oss inleda den här detaljerade recensionen med en fin funktion som är fake rolex radialdatumundringaren i 9-klockan. Den använder en polerad hand med en röd halvmåne spets som omger datumet. Detta är en enkel kalender som måste justeras 5 gånger per år med en snabbinställd funktion. Detta görs via kronan i mellanläge. När du vrider kronan på ett sätt ställer den in datumet, och när kronan vänds åt andra hållet ställer den in månfasen.

Kanske den mest omtalade funktionen är den otroligt månfasskivan klockor kopior med hög upplösning som har en ultrahög definition och fotorealistisk månyta. Det påstås ha ett (troligtvis icke-skala) NASA-astronautfotavtryck på månens yta. Eftersom en eller flera Speedmaster-klockor var på vart och ett av NASAs månmissioner är det vettigt att månfasskivan är lika framträdande som den är. Gör inga misstag, detta är inte en Speedmaster Moonwatch utan snarare en Speedmaster-kronografklocka med en månfaskomplikation.


Enligt den pågående trenden använder denna klocka ett större fodral på 44,25 mm och cirka 17 mm tjockt vilket gör det lite tufft att lägga sig under en manschett. Men denna större storlek är något som många aktuella klockentusiaster är nöjda med. Den rymmer en tvilling-tunn design som ger klockan en längre reserv.

Vad går under huven på Speedmaster Moonphase Master Chronometer? fake cartier Speedmaster Moonphase-kronograf från mitten av 1980-talet drivs traditionellt av en annan typ av kaliber som var en manuell vindrörelse. Den nya upplagan, å andra sidan, hade fått en helt ny motor som inte bara är självlindad utan kan skryta med några som aldrig sett förut i funktioner i en Speedmaster månfasklocka.

Låt oss börja med det som redan hade blivit en standardfunktion i alla moderna mekaniska Omega-klockor, som är Co-Axial-utrymmet som minskar behovet av att smörja många kontaktpunkter men också ökar varaktigheten mellan regelbundna serviceintervaller. Detta gjorde att Omega också kunde erbjuda en längre garantiperiod på 4 år.

Omega 9904 automatisk kaliber med två tunnor har en COSC-kronometerbeteckning och en METAS Master Chronometer-certifiering och har en 60-timmars kraftreserv. COSC-certifieringen vittnar om kaliberns basprecision och denna testning utförs på kalibern i en 3: e parts schweiziska anläggning medan rörelsen är obevakad. När en basnoggrannhet på -4 / + 6 sekunder per dag uppnås, skickas sedan kalibern till en annan tredje partsanläggning i Schweiz som heter METAS.

Kalibern placeras sedan i fodralet och testas vidare i simuleringar fake audemars piguet som återskapar många olika verkliga livslängdsförhållanden som inkluderar temperaturfluktuationer, nedsänkning av vatten upp till annonserad vattenbeständighet, magnetisk frekvensexponering upp till 15 000 gauss och många fler.

En annan ny och välkomnad utgåva är Si14-silikonbalansfjädern som är ogenomtränglig för elektromagnetiska frekvenser och nu används i den nya METAS-certifierade Omega Speedmaster Moon Phase Chronograph.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior