The Doctor Strange Watch: Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin fake rolex Perpetual

Marvel's superhjälte är inte bara en mästermystik utan han kan ändra tiden själv. Gissa vilken lyxig tid han väljer att bära?

En av de mest hjärtrörande ögonblicken i den nya Doctor Strange-filmen är när Dr. Stephen Strange, en världsberömd neurokirurg, rusar när han kontrollerar sin telefon och lindar sina 200k $ + Lambo runt ett träd. Det var bara en av de svåraste sakerna att titta på, men den absolut mest smärtsamma saken att titta på i denna episka Marvel-film skulle vara vad som händer med hans JLC Master Ultra Thin Perpetual klocka som han noga väljer från en stor låda med inbyggd SwissKubiK-klocka . Klockan i lådan verkar rymma åtminstone, ett dussin riktigt lyxiga klockor från flera schweiziska klockmärken klockor kopior inklusive Jaeger-LeCoultre, Rolex och några fler i Dr Strange-klockkollektionen.

Jaeger-LeCoultre Dr. Strange klocka är unik på ett sätt av några skäl. Vilken klocka bär Dr. Strange från JLC? Först och främst är klockan som han bär (och fullständigt förstör) i filmen JLC Master Ultra-Thin Perpetual Men's Watch-modell # 130842j och bara för filmen var fake rolex den unikt utrustad med en solid case back som är helt annorlunda än den ursprungliga klockan som har en transparent safirkristall på baksidan. Det verkar som om Jaeger-LeCoultre gjorde en speciell ansträngning för den här filmen för att få hög produktionsplacering med sin MUTP. Bortsett från att använda en solid case tillbaka i stället för en genomskinlig kristall, hade den en personlig och rörande inskription från Christine (spelad av Rachel McAdams) som säger: "Tiden kommer att säga hur mycket jag älskar dig."

Det måste ha varit extremt smärtsamt för deras urmakare att se en av dessa skönheter bli krossad. Sedan gjorde de också skrot av en Lamborghini i början av filmen. Filmen har mycket att göra med tiden och det verkar vara en noggrant utvald placering för Jaeger-LeCoultre för att säkerställa att klockan Dr. Strange bar i filmen var en av deras. De lyckades också pressa in en specialutgåva av sin ikoniska Reverso-klocka som har ett vändbart fodral. Det verkar som om det var Jaeger LCoultre Grande Reverso Rouge 1931 referens # Q278856J men den här klockan var faktiskt aldrig slitna i filmen. Det sågs bara vara lindat i Dr. Stranges klocka-låda. Bland andra klockor i Doctor Strange imponerande klocksamling var TAG Heuer Monaco kronograf och Rolex Cosmograph Daytona. Som ni ser var Doctor Strange-klockkollektionen faktiskt ganska imponerande.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare