Cartier Key från Cartier Review fake rolex

En praktisk översyn av en anmärkningsvärd ny samling

Förenar det gamla med det nya, Cartier är inspirerad att implementera ett nytt utseende inspirerat av de traditionella lindningstangenterna från 1800-talsklockor i små mekaniska rörelser i formfaktorer.

Vår praktiska granskning av Cle de Cartier hjälper dig att bekanta dig med replika klockor en uråldrad tid. Det är tills nyligen när Cartier nostalgiskt påminde oss alla om ett litet urmakares historia och utveckling med Cle de Cartier.

Cartier Clé de Cartier Review
Nyckeln till att förstå vad som gör denna samling så speciell kan försvinna av det förblindande ljuset som bryts från de otaliga runda briljantslipade diamanter som är belagda längs hela fodralet, armbandet, ringen och urtavlan. Alla Ritz och glitz åt sidan låt oss prata mer om inspiration bakom denna samling och sedan diskutera de olika modellerna.

Vad är det som gör denna klocka så speciell och varför är klockentusiaster som ger Clé de Cartier-klockan så mycket uppmärksamhet? I den här recensionen kommer vi att diskutera denna klocka rolex kopia från utsidan och låsa upp alla dess hemligheter.

images / Cartier-Cle-De-Cartier-Automatic-31mm-review-side.jpg
De flesta klockor lindas via kronan men historiskt sett var detta inte alltid fallet. Du kommer att upptäcka att många antika fickur och klockor lindades via en lindningsknapp. Det var först 1820 när John Arnold uppfann den slingrande kronan som saker började förändras. Breguet perfekterade så småningom mekanismen men det var inte länge efteråt när den patenterades i Le Brassus av Louis Audemars. Andra urmakare som Adrien Philippe skapade liknande mekanismer som glidhjulsmekanismen som så småningom tog över. Till och med Charles-Antoine LeCoultre rolex replica skapade ett lindningssystem som inte krävde några nycklar.

Till synes, varje stort namn i schweizisk urmakeri gjorde sin del eller hade en insats i att skapa eller perfektionera det sätt som vi vindklockor i dag. Så varför skulle Cartier rulla tillbaka tidens händer och skapa en klocka med vad som verkar vara en slingrande nyckel? Kanske är det för att skapa en bro mellan epoker?

Inspirationen för formen härstammar från de traditionella rektangulära formade lindningsnycklarna för traditionell urmakeri, men faktiskt använder den mest upp till den minut mekaniska innovationerna i dag. Det är en hyllning till fake rolex det förflutna men med ögonen på framtiden.

cle de cartier fall tillbaka

Denna samling innehåller några fallstorlekar. Den största är herrarnas Cle De Cartier 40mm-version. Det finns en medelstor Cle de Cartier med ett 35 mm fodral och den minsta fodralet är 31 mm. Klockan som visas i artikelns huvudbild är en 31 mm version. Använd knapparna nedan för att bläddra bland dessa olika storlekar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare