Hublot VS Breitling: Vilket märke är bäst för dig? rolex replica

Låt oss jämföra några mycket populära lyxvarumärken, Breitling och Hublot för att se vilka som är bäst för dig.

Idag jämför vi Breitling VS Hublot på många nivåer från hållbarhet, hantverk, historia, värde, horologi, varumärkesigenkänning, pris, återförsäljningsvärde och mer. Låt oss hoppa till en djupgående jämförelse, ska vi?

Hublot VS Breitling
För att göra denna jämförelse enklare att navigera har vi delat upp olika sätt som Hublot rolex kopia och Breitling kan jämföras och benchmarkas. För att hoppa till de olika avsnitten, använd länkarna nedan.

Varumärkesigenkänning - Hållbarhet - Historia - Hantverk & Horologi - Återförsäljningsvärde - Pris - Vattenbeständighet

Varumärkesigenkänning
Hublot är i position 40 av de 50 bästa * schweiziska varumärkena, vilket gör Hublot till det 14: e mest erkända schweiziska klockmärket i världen. Många tillskriver Hublots framgång till deras marknadsföringsteam som rekryterade en liten armé av varumärkesambassadörer som inkluderar alla slags kändisar i världsklass från Hollywood-stjärnor och supermodeller till artister, idrottare och till och med idrottslag.

Breitling är i position 41 av samma topp 50 * schweiziska varumärken som gör Breitling till det 15: e mest erkända schweiziska klockmärket i världen.

Hantverk & Horologi
Båda märkena har gjort saker som tog imponerande hantverk. Hublot La Ferrari är ett bra exempel på vad en beslutsam urmakeri kan göra när man känner sig kreativ och motiverad.

För Hublot är detta undantaget från regeln eftersom det vanligtvis inte är så de går åt rolex replica att göra sina klockor. Även om det finns en hel del Hublot-klockor som har interna tillverkningsrörelser, finns det många fler som inte gör det.

De flesta av sina klockor under åren använde ébauche-rörelser eller ETA-rörelser utanför hyllan som för det pris de laddar verkar branta oavsett vilka exotiska och innovativa material de använder.

Många skulle till och med gå så långt att säga att du kan få samma värde från många andra märken som Tudor till exempel som har klockor som använder interna rörelser eller till och med jämförbara märken som använder ETA-kaliber minus all marknadsföringshype, varumärkesambassadörer och kändisar rekommendationer som Hublot har. Å andra sidan måste du avstå från det unika utseendet på en Hublot-klocka, om det är något du är inne på.

Men även om detta låter som hård kritik har Hublot sin plussida. De skapar klockor replika klockor med material som de flesta klocktillverkare aldrig tänkte använda. Deras metallurgister har samlat några nya och unika guldtyper inklusive King Gold (en egen guldfärg som är ännu rödare än traditionellt 18kt guld 5N) och Magic Gold som är en sammansmältning av keramiskt och flytande guld.

Som Sébastien Recalcati sa Hublots materialtekniker en gång: "Om du vill ha något unikt och annorlunda måste du skapa det själv." Nedan är ett foto av en Hublot-klocka som använder Magic Gold, ett mycket repbeständigt material som smälter guldglans med fördelarna och hårdheten hos keramik.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare