Omega Speedmaster Racing Master Chronometer replika klockor

När Buzz Aldrin bar sin Speedmaster på månen 1969, drev det omedelbart klockan till horologisk stjärna. Det skulle definiera klockans rykte under de kommande 50 åren - och det kommer säkert att fortsätta att göra det så bra under 2019. Det fake rolex har styrt Omegas kommunikationer om Speedmaster under ett halvt sekel. Och om du har varit en vanlig läsare av HODINKEE, så är det absolut inget sätt att du har missat de olika månlandningens 50-årsjubileumsmeddelanden, klockor och mediekampanjer. Omega har släppt inte mindre än tre Speedmaster-modeller som har varit bundna till årsdagen. I tre olika metaller, inte mindre: guld, platina och stål.

Som rymdmutter och älskare av horologi blir det verkligen inte mycket mer spännande än en klocka som slitits på månen. Vad binder mer två passioner bättre än Speedmaster? Men Moonwatch trötthet är en riktig sak - och det är okej att erkänna det. Moonwatch är en helt fantastisk klocka, det är en ikon av en anledning. Men det är lätt att glömma något: Speedmaster utvecklades ursprungligen inte för rymdfarande applikationer. Det var ren tur som satte Speedmaster på rätt plats vid rätt tidpunkt för att bli flygkvalificerad av NASA. Klockan skulle behöva fake rolex konstrueras för att motstå den stränga test som NASA genomförde den och naturligtvis den passerade. Det är en exceptionell kronograf. Men varför var det så bra?

Eftersom det gjordes för att utföra under den typ av missbruk som kommer från att skjuta en racerbil till gränsen. Det är därför det kallas en "Speedmaster" och inte en "Moonmaster" eller "Spacemaster." 1957 debuterade Omega med en kronografurur som var tänkt att tjäna den växande marknaden för amatörmotorsport; Det var samma år som Roger Penske rullade sin Fuelie Corvette upp Bellefontaine Hill Climb och inspirerade andra att göra detsamma. Det var en tid i amerikansk bilhistoria då den genomsnittliga entusiasten kunde delta i någon av de öppna motorsportevenemangen över hela landet. Samma typ av "gentleman driver" rörelse hände över Atlanten. Säkerhetskraven för att tävla var mindre stränga och lagarna kring att köra snabbt på allmänna vägar var lättare. det kallas ofta motorsportens guldålder.

Cockpiten på en racerbil är mycket mer rudimentär än en Redstone-, Atlas- eller Saturn V-raket. Det är lätt att se varför Speedmaster var redo att fylla en så viktig roll, en som den aldrig var avsedd att. Den hade redan genomgått många års rolex replica testning i en liknande miljö.

Moonwatch produceras fortfarande idag i ungefär samma form som det var '69, och den modellen stjäl ofta rampljuset i samlingsvärlden. Men Omega glömde aldrig Speedmaster-ursprung. Även om tävlingslinjen kanske spelar andra fiol till det universellt lovade Moonwatch, har en modell som ägnas åt racing konsekvent och tyst varit i Speedmaster-uppställningen sedan starten. Denna Speedmaster Racing Master Chronometer är den senaste.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare