Patek Philippe Calatrava Automatic 6006g-001 Review replika klockor

Vissa klockor är designade till en trend och sedan andra är utformade för att helt enkelt vara tidlösa.

Patek Philippe Calatrava Automatic 6006g-001 Review
Varje gång jag granskar en Patek Philippe-klocka känner replika klockor jag att det kräver viss uppmärksamhet. Som kanske det mest respekterade varumärket med hög horologi i branschen är en viss takt och finess nödvändig.

Medan Calatrava är en av de mest klassiska Patek Philippe-klockorna med många modeller designade med vad de kallar 'legendarisk renhet'. De flesta Calatrava-klockor är klassiskt utformade med förenklade urtavlor som består av antingen en trehandskonstruktion med ett datumfönster eller en tvåhandskonstruktion med ett litet underregister för löpande rolex kopia sekunder.

Modellen som vi granskar här är Calatrava 6006G. Vissa designelement antogs tydligt från tidigare modeller av Patek Calatrava, såsom förskjutningssymbolen för små sekunder som kan hittas på referensnummer 5000 och # 6000 som producerades på 1990-talet och början av 2000-talet.

Klockan har en snygg svart sunray-urtavla som använder ett sans serif-teckensnitt för sina vita tryckta siffror. Ett centralt spår och offset sekunder spår också tryckt på ratten i svartvitt. En noggrann titt kommer att visa hur den här ratten är gjord, och den är minst sagt imponerande. Det finns ett intimt kik med en lupp som låter dig se detaljnivån i sub-ratten. Den ribbade strukturen har ett radiellt mönster som påminner om en klassisk vinylskiva, endast i vitt.

Huvudratten använder polerade skeletthänder för timme- och minuthanden och en tunn polerad hand för datumhanden. Datumhanden har en ljusröd pilspets i slutet som pekar på månadens dag. Den lilla löpande sekundhanden är också polerad och rektangulär och ser ungefär lika tunn som datumhanden.


Index timmarkeringar finns oftare på en Calatrava-klocka än vanliga siffror som håller designen ren och enkel men Patek 6006G-001 är utan tvekan den mest trafikerade Patek Calatrava som för närvarande är i produktion jämfört med de flesta Calatrava-modeller. Konstruktörerna på Patek Philippe implementerade tryckta arabiska siffror för både timmarkeringarna och för datumspåret som är tryckt rolex replica runt omkretsen av urtavlan.

Patek Calatrava 6006G har ett 18 g vitt guldfodral med en klassisk herrstorlek på 39 mm i diameter. Väskan är fint polerad med en mycket tunn profil i en tjocklek på endast 8,86 mm. Väskan erbjuder bara 30 m / 100ft vattenresistens, inte att du någonsin skulle tänka på att simma. När fallet kastas över avslöjar den genomskinliga safirglasfodral tillbaka det slående hjärtat på 6006g-001. Detta är naturligtvis Patek Philippe kaliber 240 självlindningsrörelse.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare