Upptäck 100 år av Rolex-kronometrar och Rolex-ostronklockor fake rolex

För mer än ett sekel sedan, 1914, blev Rolex den första klockan som fick en klass A-kronometercertifiering. Detta certifikat hade endast tilldelats stora marina kronometrar fram till den tiden, och eftersom det fake rolex vittnar om den högsta kronometriska precisionen fanns det inte en klocka som kunde uppfylla standarden förrän detta märke stod värdigt. Titta på detta märke, milstolparna de har nått, utvecklingen av deras kronometrar och Oyster-klockor och framgången som verkligen hade uppnåtts 1910 när de fick certifiering från Official Watch Rating Center i Bienne, Schweiz. Att upptäcka 100 års märkekronometrar och utveckling är en inspiration för varje tid.

Den väg som Rolex flammade av med denna certifiering, öppnade dörren för populariteten för timepieces runt om i världen och satt scenen för varumärket att bli världens största tillverkare av kronometercertifierade armbandsur. Varumärket fortsatte rolex replica att arbeta med perfektion och tillverkade 1926 det vattentäta "Oyster" -fallet som skyddade rörelsen inuti tidstycket. Denna lysande framsteg ledde till 1931-utvecklingen av den självlindande 'Perpetual' rotorörelsen och idag är alla märket Oyster Perpetual timepieces officiellt certifierade kronometrar, ett horologiskt arv som lever vidare med det magnifika varumärket. Deras banbrytande ansträngning och den roll de spelade för att skapa denna precision för evigt förändrade klocktillverkarens öde.

Certifieringsprocessen är ganska sträng och krävande, så det var anmärkningsvärt att kunna passera det var ganska imponerande och att veta att detta märke kunde leverera sådan precision. Den lysande mannen bakom denna skapelse var Hans Wilsdorf, grundaren av Rolex och ett horologiskt geni. Då detta underverk producerades var tillförlitligheten och precisionen okänd. Armbandsur var inte populära eftersom de inte kunde erbjuda fickurens regelbundenhet eller tillförlitlighet, så ingen hade något intresse. Wilsdorf trodde att tidstycken var framtiden och han arbetade för att bli gravid för denna innovation. Han var en visionär och en som strävade efter att få sina idéer utmärkt.

Rolex är ett namn som står för utsökt skönhet, noggrannhet och framför allt kvalitet. 1951 vidtog varumärket åtgärder för att vara säker på att alla rörelser erhöll certifikat som bevisade att de var överlägsna och det finns fortfarande på skivorna idag, Superlative Chronometer Officially Certified. Denna markering är helt enkelt en påminnelse om att detta märke spelade en viktig roll i precision fake patek philippe för varje tidstycke.

Rolex har aldrig väntat sig från spetskompetens och eftersom de fortsatte att göra förbättringar och utveckla tidstycken genom åren förblev de engagerade i perfektion. Att upptäcka 100 års Rolex-kronometrar och Rolex Oyster Watches är en resa för dig att förstå hur en mans vision och hängivenhet till precision födde tidstyckena som styr oss varje ögonblick av vår dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare