replika klockor Omega Speedmaster Speedy Martedì 2 'Ultraman' Watch fake rolex


Det här var snabbt. Några minuter efter den fake rolex exklusiva lanseringen på Omega-webbplatsen och på sociala mediekanaler skyndade vi oss att dela nyheten om denna nya och extraordinära Speedmaster tisdag 2 "Ultraman" på vår Instagram-kanal @aBlogtoWatch ... Men bara några minuter till, och alla 2.012 numrerade nummer med begränsad utgåva reserverades på varumärkets mikrosida. Allt gick ner på högst 35 minuter. Kör runt, här är vi med de viktigaste detaljerna i den här senaste Speedmaster LE-körningen så att du kan veta vad du får - eller, mer troligt, vad du missade.


I januari förra året lanserade Omega en körning begränsad till 2 012 exemplar, som var den första Speedmaster Speedmaster, producerad i samarbete med Robert-Jan Broer, grundare av FratelloWatches, en klockblogg som specialiserat sig på Omega och särskilt de många Speedmaster-iterationer som har sett dagens ljus under de många decennier av dess existens.

Den första invigningen av drygt 2000 klockor var reserverad fram till slutet på mindre än fyra timmar: det var första gången Omega lanserade en klocka på detta sätt. Nu verkade det som om marknaden och entusiastiska samlare och Speedmaster-entusiaster rolex replica hade förberedts, Omega Speedmaster Speedy "Ultraman" tisdag tog mycket mindre än så - drygt en halvtimme enligt mina tider.

En hyllning till Omega Speedmaster Ultraman Orange Hand från 1968 (referens ST 145.012-67), som tar sitt namn från en japansk serie av Eiji Tsubaraya, "ett av de mest kända exemplen på det jätte monstergenus i Kaiju", enligt Omega ... Eftersom jag inte är expert på genren "gigantiskt monster", måste jag ta ordet Omega för detta - men jag kommer att ta min konstiga japanska tv-serie på 70-talet, jag är tyst. ..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare