Det skulle fake rolex vara lätt att titta på de ljusa nya urtavlorna som Rolex

 Det skulle fake rolex vara lätt att titta på de ljusa nya urtavlorna som Rolex introducerade i Oyster Perpetual-modellerna och tro att de är någon form av optimismkörning mitt i ett år som, i de flesta fall, är rak sopor. Det skulle dock missa två viktiga saker: 1) Klockor utvecklas över år, inte månader, så Rolex arbetade definitivt med dessa långt innan ansiktsmasker och handdesinfektionsmedel var valuta; och 2) Dessa färger kommer inte ur vakuum och är faktiskt inte nya för Rolex alls.


Rolex får ofta guff från det hårda samlingssamhället för att inte ägna tillräcklig uppmärksamhet åt vintageentusiasterna och inte rolex replica aktivt lutar på sitt arv på det sätt som varumärken som Tudor, TAG Heuer och Omega gör. Rolex betalar inte riktigt tjänsten till vintage-communityn på direkta, uppenbara sätt. Det är inte vad de gör. Eller åtminstone var det inte förrän förra veckan.


Ett mycket djupare dyk in i detta kommer, lita på mig, men dessa färgglada urtavlor är stadigt rotade i emalj Stella urtavlor som gjordes på 1970-talet för Day-Dates. Färgerna är inte ens lika, de är nästan exakt desamma - titta på den nya gula urtavlan sida vid sida med en gul Stella, om du är tveksam. Kommer de flesta kunder att veta något om detta? Aldrig. Men det är en blinkning och en nick till de människor som gör det, och det är ett tydligt tecken på att Rolex vet att vi är här och vill rolex kopia att vi ska veta att de också ser oss.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare