Ett viktigt tema för rolex kopia Cartier-klockor på

Ett viktigt tema för rolex kopia Cartier-klockor på

Ett viktigt tema för rolex kopia Cartier-klockor på klock- och smyckenmässan SIHH 2015 var skelettisering. Under de senaste åren har Cartier faktiskt visat fler och fler skelettversioner av sina hemlagade klockor som rankas bland de bästa rangerna av sina klocktillverkningsprodukter. För 2015 fick vi ytterligare en intressant skeletoniserad utveckling av en befintlig produkt: Cartier Rotonde de Cartier Astrotourbillon Skeleton.

Det var 2010 som Cartier först avslöjade Rotonde Astrotourbillon-klockan och en BatchtoWatch-klocka avslöjade den här. Det var en tid då Cartier just började visa upp sin referens som en intern klocktillverkare i ett försök att uppmana en publik av avancerade samlare som mest såg företaget som en tillverkare av värdefulla smycken, damklockor och herrstatus. bitar med fantastiska mönster men enkla rörelser. Cartier ville erbjuda det bästa från två världar när det gäller att ha utmärkta traditionella lyxklockprodukter för män och kvinnor, liksom en "haute horlogerie" -nivå för produkter för de mer seriösa entusiasterna.

Många är överens om att Cartier mer eller mindre har lyckats göra det. Idag, 2015, har fake rolex Cartier fångat uppmärksamheten hos äkta klockälskare, även om deras stöd är ännu enklare än lyxklockprodukter. De har åtminstone lyckats imponera på avancerade mekaniska klockentusiaster med en rad mönster och komplikationer som visar mycket sann innovation och kreativitet.

Cartier Astrotourbillon var just det - en ny typ av nyckfull komplikation som erbjöd en fantastisk upplevelse. Vad är en astrotourbillon? Det är i grunden ett balanshjul monterat på en andra hand. Det är inte en riktig turné i den meningen att balanshjulet inte roterar i en bur på sin egen axel. Med det sagt är balanshjulets rörelse på ett cirkulärt sätt åtminstone ... tourbillonesque. Jag menar, låt oss inse det, tourbillons lägger helt enkelt till komplexitet och hantverk till en klockrörelse. Du bör skingra alla föreställningar du har om dem för att göra klockorna mer exakta. Så rolex replica när ett företag bestämmer sig för att ändra hur en tourbillon fungerar och hur det fungerar, finns det ingen funktionsförlust, de erbjuder helt enkelt ett alternativ till en komplikation som människor känner, förstår och kanske är lite uttråkade av. vid denna punkt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare