Globemaster fake rolex är kanske inte Omegas vanligaste referens

Globemaster fake rolex är kanske inte Omegas vanligaste referens eller erkända egendom, men det är långt ifrån oälskat - tvärtom, de som vet vet det som en överraskande välskött hemlighet i Omegas generation av "Master" -klockor. och en stark konkurrent för en av de bästa moderna klockorna som finns tillgängliga dygnet runt. Slåssord säkert, men en snabb genomgång av konkurrensen avslöjar väldigt få alternativ med en prisvärd uppsättning och pris. För 2019 ger Omega Globemaster lite mer kärlek och utökar samlingen med en ny svart urtavla för sin årliga kalenderreferens, som tidigare bara fanns i vitt med blå accenter

Inom den nya Globemaster har inget förändrats; du har fortfarande Omega-kalorin. 8922 - en METAS-certifierad antimagnetisk Master Chronometer (nu par för kursen om alla Omega 8900-serierörelser) med en årlig kalenderkomplikation. Det här exekveringen är dock något nytt. Medan de flesta årliga kalendrar använder två separata öppningar i ratten för att visa månad och datum, extraherar Globemaster en sida från pekarens datumfönster rolex replica med en kort central nålhand för att indikera en av de 12 månaderna, som omger omkretsen av dodecagon inuti "pan" -ratten. Det kursiva manuset som användes under månaderna var verkligen en förvärvad smak när Årskalendern gjorde sin silverdebut 2016, men nu när klockans ansikte återges i en mer monokromatisk svart med silverskrift ser allt ut lite "knäppte upp (på ett bra sätt) och förmodligen den som Omega borde ha kört för tre år sedan.

Liksom standardversionen med tre händer har Globemaster en distinkt "räfflad" ram, men innan alla Datejust-purister gråter är det värt att påpeka att det enda som de två klockorna verkligen har gemensamt det är deras respektive fodral som ultravardagliga klockor som vackert växlar mellan klänning och sport. Personligen känns Globemasters ram mer som myntkanten, och med sin volframkarbidkomposition (på stålmodeller) och skarpa toppar och smala dalar kommer den att vara mycket mindre benägen för repor eller sladdar än kronan av Datejust-stilens fasetter. Omegas tillkännagivanden i år har rolex kopia varit tydliga och färgstarka, och det är delvis därför den nya Globemaster känns lite mer stram, men det är absolut en bra sak. Läs mer om omegawatches.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior