Naturligtvis, så mycket fake rolex som vi kan diskutera markörernas

 Naturligtvis, så mycket fake rolex som vi kan diskutera markörernas geometri och antalet hashmarkeringar på den inre ramen, är det första många entusiaster frågar: "Hur stor är klockan?" Med de flesta nya klockor kan vi förvänta oss att 40% av entusiasterna insisterar på att klockan är för stor, 40% för att vara säker på att klockan är för liten och 10% för att säga att klockan är helt rätt. Ytterligare 10% kommer vanligtvis att vara obeslutna. Så låt oss gå in i berättelsen om bandet.

Den nya Carrera Chronograph mäter 42 mm över ratten (eller 41,7 mm, om du vill se mikrometrarna). Medan den övergripande mätningen är standardmåttet för att beskriva en klockas storlek, visar den nya Carrera att andra dimensioner rolex replica kan vara viktigare för att diktera klockans passform och känsla. Väskan är tunnare än de senaste Carrera-kronograferna, och de kortare, nedre klackarna gör att den "slits" mycket mindre.

2020 Carrera Chronograph har en tjocklek på 14,4 mm, vilket gör den till en bra slankare än Carrera 2010 (15,5 mm) och 2017 Autavia (15,7 mm). Mätningen av den nya Carrera-mätningen är 48,2 mm, ett skår under både Calibre 1887 Carrera (49,5 mm) och 2017 Autavia (50,5 mm).

Det var tillfällen när nya Carrera kändes mindre och lättare än 2010-modellen, och en snabb resa till skalan bekräftade den "lättare" punkten. Den nya Carrera väger 150 gram på armbandet (med några länkar borttagna för att passa min magra handled), åtta gram under Calibers 1887 Carrera och en hel del 15 gram mindre än 2017 Autavia.

För de som möter den enstaka utmaningen att montera den stora klockan under den lilla manschetten, erbjuder det nya armbandet som introducerades för Carrera en fördel. Länkarnas tjocklek har minskats från 3,5 mm från Carrera 2010 till 2,8 mm, och länkarnas geometri ger en mjukare rolex kopia känsla än på föregångaren.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare