SIHH 2016 ser fake rolex välkommen till en helt ny och uppdaterad Vacheron

SIHH 2016 ser fake rolex välkommen till en helt ny och uppdaterad Vacheron Constantin Overseas klockkollektion - något jag har sett fram emot under en längre tid. Ursprungligen designad av klockdesignern Jorg Hysek, "lyxiga sportklockkollektionen" i utlandet har alltid varit Vacheron Constantins svar på Audemars Piguet Royal Ek eller Patek Philippe Nautilus. Naturligtvis är en av huvudskillnaderna att den inte designades av Gerald Genta - en detalj som enligt Vacheron Constantin under våra privata konversationer inte ofta förverkligas av människor som täcker utlandet, och felaktigt tror att det är en Genta-design. < / p>

Medan Vacheron Constantin Overseas samling av gamla fortsätter att produceras (även om det i sanning verkligen kommer att elimineras) och är, enligt min mening, lidit av bristen på visuella uppdateringar för länge, såväl som en rörelse som inte han kunde mer konkurrera mot mycket av tävlingen. Vacheron Constantin producerar mycket -rörelser, men några av dem är lite för vintage. "i deras uppmärksamhet på de mekaniska ritningarna från några generationer sedan. Med Vacheron Constantin-mätare gjorda hemma 5100, 5200 och 5300 förändras allt. 5300 kommer att vara rörelsen inom de nya mindre kvinnliga versionerna av Vacheron Constantin Overseas och 5200 rörelsen införs i den oversöiska kronografen. För dessa Vacheron Constantin Overseas (alias "Overseas Simple Date") ligger mitt fokus på 5100 kaliber.

Slutligen välkomnar vi 2016 en verkligt modern rörelse i rolex replica Vacheron Constantins flaggskeppssportklockkollektion. 5100 kaliber är väldigt attraktiv i sin design och har en modernare diameter på 30,6 mm i bredd (för rörelse) och är tillverkad av 172 delar (ett tillräckligt lågt antal för vad som borde vara en trevlig arbetshäst). Detta är också en av de få moderna sportklockorörelser som bär Genève-tätningen - vilket för fans är en ytterligare touch och ett tecken på estetisk kvalitet och mekanisk prestanda.

5100 kaliberrörelse har en 60-timmars kraftreserv och erbjuder slutligen 4Hz (28 800 bph) driftsfrekvens. Detta beror på den mindre konkurrenskraftiga 3Hz för utgångsrörelsen. Driftfrekvensen på 4Hz är en del av 5100-rörelsen, liksom 5200-kronografen, och den mindre 5300. Tillämpad på den automatiska rörelsen är en 22k guldrotor inspirerad av "kompassen" (med tanke på den graverade designen) och det är möjligt att se rörelsen genom baksidan av safirkristallfodralet.

5100 erbjuder funktionellt tid med den centrala sekundhanden och datumet. För de nya utomeuropeiska modellerna har Vacheron Constantin designat en trevlig fotbollskiva som faktiskt är en förbättring jämfört med den tidigare utomeuropeiska urtavlan, som inte var så illa i början. De markerade timmarna är målade i rolex kopia hög ljusstyrka och mycket ljusa, vilket ger utmärkt läsbarhet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior