2008 var Deepsea den rolex kopia mest tryckbeständiga mekaniska kommersiella

2008 var Deepsea den rolex kopia mest tryckbeständiga mekaniska kommersiella

2008 var Deepsea den rolex kopia mest tryckbeständiga mekaniska kommersiella klockan som finns tillgänglig. Sedan dess har tillverkare som Vintage VDB och CX Swiss Military Watch tillverkat klockor som tål ännu större djup (och Omegas Seamaster Ultra Deep har sedan dess överskridit Deepseas djuprekord med flera värdefulla meter), men de tornar över den bärbara 18- mm tjock Rolex Deepsea med minst 6 mm och verkar klumpig.

2014 introducerade Rolex en specialversion av denna extrema dykur med en “D-Blue” urtavla som en hyllning till Camerons djupa dyk. Istället för den helt svarta urtavlan har denna klocka en urtavla som gradvis byter färg från fake rolex mörkblå till svart, hur havet blir mörkare när det blir djupare. Deepsea-bokstäverna på ratten har samma gröna färg som färgen på Camerons nedsänkbara. Även om den vanliga Deepsea-modellen inte var alltför populär, har efterfrågan på D-Blue kraftigt överskridit utbudet trots det högre priset.

In i djupet

Under 2018 modifierade Rolex båda versionerna av Deepsea och vi testade D-Blue-modellen. Medan den mest rolex replica uppenbara skillnaden är det bredare armbandet med sitt större viklås, har proportionerna överlag en mer harmonisk känsla. Armbandets ändstycken sticker inte längre ut ovanför klackarna. En annan ny funktion är en liten Rolex-krona placerad vid kanten av urtavlan klockan 6 mellan orden "schweiziska" och "gjorda."

FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare