På utställningen fake rolex SIHH 2015 släppte Audemars Piguet tyst några

  

På utställningen fake rolex SIHH 2015 släppte Audemars Piguet tyst några

På utställningen fake rolex SIHH 2015 släppte Audemars Piguet tyst några extremt höga klockor som är fyllda med diamantbelagda versioner av olika klockor från Royal Oak Offshore-kollektionen. Medan Audemars Piguet historiskt har varit känt för att producera puristiska klockor och traditionell design, skiljer sig varumärket idag mellan att erbjuda lyxiga klockor och klockor som är rika på schweiziska urmakarv. De som mest är intresserade av det senare kommer sannolikt att håna Royal Oak-klockor i alla diamanter, men det är sant att Audemars Piguet - särskilt Royal Oak Offshore - är en extremt populär klocka hos individer som gillar att visa status och rikedom.

2015 visas tre versioner av Audemars Piguet Royal Oak Offshore i alla diamanter, inklusive vissa modeller med kompletta diamantarmband. Klockorna betonar stora bagetttslipade diamantstenar och vissa versioner markerade med olika färger för stil och läsbarhet. Den största av de nya Audemars Piguet Royal Oak Offshore diamantbitarna är Royal Oak Offshore Chronograph 44mm Ref. 26403BC.ZZ.8044BC.01. Det finns också en 44mm-version av modellen på en svart alligatorrem med referensen 26403BC.ZZ.D002CR.01 som har cirka 18 karat diamanter och några onyxstenar på ratten som används som index.

Med tanke på den grundläggande klockans moderna design kunde jag aldrig ha föreställt mig den här nya 44mm Royal Oak Offshore Audemars Piguet Chronograph (en praktisk debut från BlogtoWatch här) helt rolex replica täckt av diamanter. På bilderna är det lätt att skilja 44 mm-versionen från den mindre 42 mm-versionen på grund av de mer detaljerade, vinklade kronografpuffarna (jämfört med de vanliga, runda tryckknapparna i det mindre fodralet).

Var och en av dessa kompletta bana klockor kommer exklusivt i 18K vitguldfodral, där upp till några dussin karat diamanter bokstavligen kommer att sättas. Audemars Piguet Royal Oak 44mm offshore-kronograf kommer att ha 53 karat stenar på fodralet och armbandet och ytterligare 6,53 karat stenar på urtavlan. Detta innebär nästan 60 karat totalt diamanter och hundratals baguetslipade diamanter. Tyvärr ändrar juvelversionen av denna och de andra Royal Oak Offshore-klockorna väskans motståndskraft till bara 20 meter. Om så är fallet kan du kalla det "Royal Oak Onshore".

Inuti Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph 44mm och 42mm är klockorna Audemars Piguet kaliber 3126/3840 kronograf automatiska rörelser som körs vid 3Hz med en 50 timmars effektreserv. På baksidan rolex kopia av klockan finns en safir kristall fallback med utsikt över rörelsen. De mindre kvinnliga versionerna av Audemars Piguet Quartz Royal Oak Offshore klockor innehåller 2176 kvartsrörelser.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare