Vid SIHH 2019 fake rolex introducerade Audemars Piguet-märket en

  

Vid SIHH 2019 fake rolex introducerade Audemars Piguet-märket en

Vid SIHH 2019 fake rolex introducerade Audemars Piguet-märket en helt ny klockkollektion - CODE 11.59. Samlingens namn är en hänvisning till varumärkets "genetiska kod" (CODE är en förkortning för Challenge, Own, Dare, Evolve, och siffrorna 11.59 betyder sista minuten före början av en ny dag), till dess "Förmågan att bryta etablerade avtal och utmana standarder." Den nya samlingen presenterades omedelbart i ett brett utbud av 13 modeller: fyra trehandsmodeller, fyra kronografer, en evig kalender, en minuts repeater, två modeller med en tourbillon, en tourbillon med en skelettrad urtavla. Lanseringen av CODE 11.59-kollektionen är en av de mest ambitiösa i företagets historia.

Kompositväskan har en diameter på 41 mm - lämplig för både män och kvinnor. Fodral - vitt eller rosa guld. I designen av nyheten kan du markera den åttkantiga mittdelen av fodralet, som är kombinerat med en rund fasad och en ryggskydd. Openwork-tempel för remmen är lödda till en tunn ram och baksida - för sofistikerat rolex replica arbete måste nya produktionsprocesser utvecklas. Det yttre inredningen av fallet motsvarar nivån för detaljer som är karakteristiska för dekorationen av mekanismen. Alla ytor är av satin, avfasade hörn polerade. Väskan är vattentålig till 30 meter (för modeller med en minutrepeater och en evig kalender på 20 meter).

En speciell safirkristall har utvecklats för denna linje. Dess rolex kopia inre yta är gjord i form av en kupol, och den yttre har en vertikal böjning (längs linjerna "6" och "12" timmar). Finbehandlingen - mycket runda polerade avfasningar på glaset, som märks endast när du tittar på glaset i en stor vinkel.

Vredet, beroende på modell, är lackerat i 8-12 lager.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare