Tack vare ett rolex replica nytt betyg på 75% på Rotten Tomatoes

  

Tack vare ett rolex replica nytt betyg på 75% på Rotten Tomatoes

Tack vare ett rolex replica "nytt" betyg på 75% på Rotten Tomatoes, den hyllade filmanpassningen av Kingsman-serierna, är The Secret Service tillbaka för ett annat trendigt och våldsamt pussel: Kingsman: The Golden Circle. Och medan Taron Egerton och Colin Firth kommer att återuppta sina roller från den första filmen som agenter för Her Majestys "andra" underrättelsetjänst kommer inte deras Bremont release-klockor att vara det. Det mekaniska stoppuret ALT1-WT är färdigt, betraktat som en "jävla smart klocka", ersatt av Connected Modular 45 av TAG Heuer i exklusiv Kingsman-färg - en riktig smartklocka som regissören Matthew Vaughn begärde.

Liksom 2015 års specialutgåva Bremont ALT1 från Kingsman får TAG Heuer Connected Modular 45 tillverkad i Schweiz (här för hand mer detaljerat) också specialbehandling. Men eftersom det inte är särskilt svårt att skapa anpassade urtavlor i TAG Heuer befintliga Connected studio, har Kingsman Special Edition några extra utsmyckningar som matchande roséguldklackar, två olika utbytbara remmar (sportläder och orange mocka)) läder), förpackade i presentationslåda med varumärket Kingsman. På klockan i sig finns den exklusiva digitala urtavlan från Kingsman i både blå och grå med matchande roséguld accenter och upp och ner "K" -skyltar hela tiden. Den rosa guldlogotypen ger ratten ett större och mer animerat utseende två gånger om dagen klockan 10.10 och igen när Android Wear-ficklampans funktion implementeras, den fake rolex senare som ger en särskilt känslig effekt av Bat Signal. Följande PR-video av TAG Heuer hjälper till att illustrera.

Även om denna TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman Special Edition är ett exempel på en ganska tydlig positionering av klockor i en film behöver du inte vara en expertobservatör för att förstå att det redan finns en ganska rik historia och subkultur bakom positioneringsklockorna i filmer som Panerai in Daylight av Sly Stallone, DOXA av Matthew McConaughey i Sahara, eller den legendariska Submariner av Sean Connery i Dr. No. För det mesta är positioneringen subtil och resultatet av en erfaren regissör av garderob eller personliga preferenser hos en aktör i fråga (Liev Scheriber i Ray Donovan, tittar på dig). Men oftare är det resultatet av ett sofistikerat marknadsföringspartnerskap, vars moderna genre verkar vilja kopiera den ostoppbara framgången med Omegas Seamaster-positionering i varje James Bond-film från 1995 till Goldeneye.

Ser vi på nästa generation av Bond-klockor? Det är svårt att säga, eftersom filmens framgång i slutändan avgör om detta partnerskap fortsätter eller inte. Omvänt avgör framgången för den anslutna plattformen också om, eller dess mekaniska motsvarighet, det skulle vara valet av framtida hemliga agenter. Men om Kingsmans rolex kopia framgång 2015 är en indikator, kan vi se mycket mer än de vanliga Carrera-märkena på den stora skärmen. TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman Special Edition kommer att säljas online exklusivt via Mr. Porter till priset av $ 3 650 från 6 juli 2017, långt innan filmen släpptes i USA och USA den 22 september. < / p>


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare