TAG Heuer Carrera rolex replica Chronograph Jack Heuer Birthday

 

TAG Heuer Carrera rolex replica Chronograph Jack Heuer Birthday

TAG Heuer Carrera rolex replica Chronograph Jack Heuer Birthday Gold Limited Edition

Med ett 42 mm 18-karats roséguldfodral har TAG Heuer-kronografen i begränsad upplaga guld för Jack Heuer födelsedag en opalisk silver urtavla och ett par infinity-symboler som symboliserar Jacks 88-årsdag.

Inspirerad av estetiken i 1158CHN Heuer, återspeglar de två borstade interna urtavlorna med en soleffekt klockan 3 och 9 i svart de tidens racingkronograferna. Klockan 6, utan en räknare, finns de små fake rolex kontinuerliga sekunderna.

Datumets silhuett har redesignats och händerna anpassade till timindexen är två detaljer som härrör från skaparens tydliga vision och den omsorg han lagt i att bygga en klocka med tydliga och enkla indikationer. Jack Heuer's signatur med guldbokstäver är tryckt på den svarta alligator läderremmen.

Denna 188-bitars begränsade upplagsmodell är utrustad med den 168 delar inbyggda Caliber Heuer 02-rörelsen, med ett kolumnhjul rolex kopia och vertikal koppling med en stor batteritid på 80 timmar.

TAG Heuer Carrera Chronograph Jack Heuer Birthday Gold Limited Edition är prissatt till 17 450 EUR, kan beställas från igår men är endast tillgänglig från 14 mars 2021.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare