Den begränsade rolex kopia upplagan Aquaracer x Bamford

 Den begränsade rolex kopia upplagan Aquaracer x Bamford klocka är den enda aktuella Aquaracer klockan tillverkad i titan. George ville gå för en "retro" look, vilket är hur tidiga vanliga titanium klockor avslutades under perioder som 1980-talet. Idag använder de flesta lyxklockor titan i klass 5, som kan skäras mycket exakt och borstat och polerat som stål. Under lång tid användes klass 2 titan för de flesta titanklockor - som inte rymmer ett polermedel också. Grad 2 titan är mer porös, tror jag, och i alla fall verkar det bara ha gett sandblästrade ytor. Detta resulterar i ett ganska "industriellt" utseende, men det är i sig inte en dålig sak. Sandblästrade klockor gjorda för utmärkta militära eller smygklockor och kan annars vara riktigt snygga. Aquaracer x Bamford passar i samma form som Aquaracer stål i form och storlek men är i lättvikt 2 titan.

TAG Heuer fräser titan mycket snyggt fake rolex för det 43 mm breda fodralet, ramen och armbandet. Över urtavlan är en platt AR-belagd kristall med ett förstoringsglas över datumfönstret. Klockfodralet i dykarstil är vattentätt till 300 meter. Den mest originella delen av klockan är urtavlan, en av de bästa jag någonsin har sett från Bamford, och verkligen den bästa original urtavlan jag har sett tillskrivas honom (men inte hänvisa till att ändra färgerna på Rolex urtavlor som det är en annan form av konst). Ratten design är till skillnad från nästan allt i Aquaracer-samlingen, vilket är förmodligen hur de flesta konsumenter kommer att se det. Det är inte en dålig sak alls eftersom denna urtavla verkar passa väska design mycket bra.

Den mest svarta urtavlan använder små slipade bitar av solidt ljusmaterial för timmarkeringarna och orangefärgade händer som matchar en orange ”racingflagga” periferiring runt huvudratten. Ett hårkors genom mitten är retro-chic och den randiga änden av sekundvisaren ger en känsla av äventyr rolex replica på skärmen. För att skapa en känsla av konsistens består den inre urtavlan av små, avsiktliga koncentriska cirklar som går ut till sekundmarkörerna. Medan klockratten har mycket personlighet är det också en mycket raffinerad klockratt - och för det är det svårt att inte verkligen beundra.

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare