TUDOR, som alltid är fake rolex trogen mot sin långa tradition

 TUDOR, som alltid är fake rolex trogen mot sin långa tradition av blå sportklockor, erbjuder nu en “Navy Blue” -version av sin flaggskeppsmodell, Black Bay Fifty-Eight.

Black Bay Fifty-Eight “Navy Blue” får naturligtvis sitt namn från sin färg, men också från år 1958, där den första TUDOR-dykarklockan är vattentät till 200 meter (660 ft), referens 7924 eller “Big Crown ", presenterades. Bland andra estetiska nickar till den här historiska klockan erbjuder den här modellen ett fodral med en diameter på 39 mm i linje med de karakteristiska proportionerna på 1950-talet. Perfekt för smala handleder, människor som gillar mer kompakta klockor och vintageentusiaster, fortsätter Black Bay Fifty-Eight “Navy Blue” med den långa TUDOR-traditionen med blå sportklockor.

Viktiga aspekter av nya Tudor Fifty-Eight:

39 millimeter fodral i rostfritt stål 316L

Marinblå matt kupolformad urtavla, kornad med applicerade timmarkörer

"Snowflake" -händer, ett kännetecken för TUDOR-dykares klockor sedan 1969, med klass A, schweiziskt Super-LumiNova®-självlysande material

Tillverkning kaliber MT5402, COSC-certifierad med kiselbalansfjäder och 70-timmars effektreserv

Tre remmar / armband alternativ: blå Jacquard tyg med silver band, blå "soft rolex replica touch" och "nitat" stål

Fem års överlåtbar garanti, utan registrering eller periodiska underhållskontroller krävs

1969 introducerade TUDOR en dykarklocka med blå urtavla och ram. De andra sportklockorna i kollektionen var snart klädda i blått och skapade omedelbart ett bestående estetiskt kännetecken som kallas "TUDOR Blue". Antaget av den franska flottan för sina TUDOR-dykares klockor under 1970-talet blev denna färg en del av den kollektiva fantasin. Black Bay Fifty-Eight “Navy Blue” följer i denna tradition med sin marinblå urtavla och ramen. Detta är en färg som också visas på "soft touch" -remmen som erbjuds med den här modellen och tillverkad av ett syntetiskt, taktilt material som liknar flanell.

Liksom andra modeller i Black Bay-sortimentet antar Black Bay Fifty-Eight "Navy Blue" TUDORs karakteristiska kantiga händer som kallas "Snowflake" som uppträdde i märkets 1969-katalog. Resultatet av en subtil blandning av traditionell estetik och samtida klocktillverkning, Black Bay-linjen erbjuder långt ifrån identiska omutgivningar av klassiker. Den är helt förankrad i nuet och sammanför rolex kopia nära sju decennier av TUDOR-dykares klockor. Även om det är neo-vintage i stil är dess tillverkningstekniker och dess robusthet, tillförlitlighet, hållbarhet och precision samt kvaliteten på dess efterbehandling över gällande industristandarder.

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare