Undersök de moderna rolex replica destroklockorna på marknaden så

 Undersök de moderna rolex replica destroklockorna på marknaden så märker du ett mönster. De flesta är riktiga verktygsklockor, eller har åtminstone rötter i den världen.


Ta till exempel de noggranna klockorna från det tyska märket Sinn.


Sinn gör "mission timer" -klockor som EZM 3, EZM 7 S (utvecklad för brandmän) och UX-serien (byggd för specialoperationsstyrkor) alla med kronan till vänster - och enligt Tim Burlon, marknadschef och kommunikation, Sinn-modeller med kronan till vänster är faktiskt utformade för att bäras på vänster handled på konventionellt sätt. Kronan är till vänster, säger han, för att "undvika skador på baksidan av handen under ett uppdrag, dyk eller sport." Vänster krona fake rolex placerar den bort från handledens väg för artikulation, och därför kan den inte gräva i din hand medan du böjer din handled.


Burlon noterar att för klockor som drivs med automatiska rörelser roteras rörelsen så att kronan är borta från klockan 3 - och datumhjulet modifieras för att matcha. Men i fallet med UX, som är helt oljefylld, innehöll kvartsrörelsen en krona klockan 10, vilket krävde en "helt ny situation" under designfasen för att genomföra destrokonfigurationen. Över hela linjen har Sinns vänstra krona dock inget att göra med att slutanvändaren alls är vänsterhänt; det handlar bara om rolex kopia funktionell design.


Tudor erbjöd aldrig en destroklocka i sin katalog förrän 2016. (Den ovan nämnda Snowflake Submariner var en engångsförfrågan på 70-talet.) Under den moderna eran tog företaget sin verkligaste verktygsklocka, Pelagos, och designade den i destro-konfiguration och kallade den Pelagos LHD för "vänsterstyrning".

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare