Medan mycket av fake rolex Ralph Laurens senaste

Medan mycket av fake rolex Ralph Laurens senaste klocknyheter har haft en obestridlig ursinnig ton, behöver de som letar efter något lite mer traditionellt inte bära det längre. Tillkännages idag som en expansion av sin bilkollektion, det här är den nya Ralph Lauren Automotive Chronograph. Tillgänglig i antingen nakent rostfritt stål eller med svart yta, den här 42 mm kronografen drivs av en automatisk Jaeger-LeCoultre-rörelse och fortsätter linjens formation kring andan och estetiken hos många av designerns favoritbilar.

Jag är själv något av en bilentusiast (även om det inte på något sätt kan jämföras med Ralph), och även om jobbet med att designa en biltema har alltid verkat som en grizzly-uppgift för mig har jag alltid gillat utseendet på Ralph Lauren rolex replica Automotive Collection. Ja, de är dyra, och jag har bara någonsin sett en i naturen (på The Quail, naturligtvis), men designteamet förtjänar kredit för att ha gjort något som (1) inte ser ut som alla andras biltema-klockor och (2) ser inte ut som en Rolex Daytona.

ANNONS

RL har trimmat fettet utan att offra funktionen. De nya kronograferna delar upp skillnaden mellan de två befintliga storlekarna (45 och 39 mm) samtidigt som de erbjuder en datumkronograf med en dubbelregisterlayout, inga löpande sekunder och rolex kopia en max 12-timmars mått.

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare