Detta måste rolex replica vara en av de lyxigaste

  

Detta måste rolex replica vara en av de lyxigaste

Detta måste rolex replica vara en av de lyxigaste lyxklockorna jag någonsin har sett. Och till ett pris som överstiger $ 60 000 kan det behöva växa. Under den hjärtformade bron är världens minsta produktionsturné i en klocka. Utflykten från den lilla tourbillon är bara 11,6 mm bred. Mycket liten, verkligen.

Resten av nya Franck Muller Tourbillon Lady 3080 T är lika liten. Det tunneauformade fodralet i 18 karat vitt guld är 42 mm högt och 30 mm brett. Överraskande nog är den bara 10 mm tjock, vilket fake rolex gör den väldigt tunn för en tourbillon-klocka. Det hanteras manuellt i huset med 80 timmars kraftreserv i två fat. Trevligt nog för en så liten klocka. På baksidan av väskan finns ett annat safirfönster för att se rörelsen.

Jag tänker på den här klockans positionering på marknaden. Det är inte nödvändigt att skapa "den minsta tourbillon i världen" i en mans klocka, eftersom denna typ av besegrar idén om dagens stora herrklocka. Franck Muller ville fortfarande förkroppsliga sin nya prestation i en klocka, så det enda alternativet var damklockan, den lilla storleken är en dygd. Hon kommer att vara den sällsynta men obefintliga kvinnan som verkligen kommer att uppskatta den svåra komplexiteten i att skapa en så liten turnébiljett. Att bara titta på den rosa magenta rosa på hela urtavlan rolex kopia och remmen får dig att tänka på kvinnlighet och enkelhet, inte på den hårda komplexiteten. Så den här klockan är lite av en motsägelse, men den ser fortfarande bra ut. Den högra handleden bär den vid speciella tillfällen och kommer att uppskatta utsikten över den hjärtformade bron som vänder för att indikera sekunderna. Det finns verkligen inte mycket mer. Börja spara.

Se Franck Muller klockor på eBay här.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare