På papper den nya fake rolex tvåfärgade Rolesor -reflexen

  

På papper den nya fake rolex tvåfärgade Rolesor -reflexen

På papper den nya fake rolex tvåfärgade "Rolesor" -reflexen från Rolex. 126603-versionen av den ständigt nya 43 mm Sea-Dweller verkar inte lösa några praktiska problem. Vattentålig över 1200 meter och ordentligt insatt i Rolex "Oyster Professional" -kollektion av sportklockor, den här dykarklockan hjälper inte någon att gå djupare eller läsa tiden enklare helt enkelt för att den nu kombinerar Oystersteel (stålblandningen Bonded 904L från Rolex) och 18K gult guld. Klockentusiaster har svarat på denna speciella nya Rolex-klocka från 2019 som "svar på en fråga som ingen ställde ..." Eller är det?

De är bland de killar som gärna gör en sådan klocka, vilket är särskilt sant med tanke på att större guldklockor tenderar att klara sig bra på grund av den inneboende "iögonfallande" karaktären att bära en ädel polerad metall på handleden. Med andra ord, om du är intresserad av att bära ett instrument med en avancerad pizazz, varför inte bli stor?

Ironiskt nog var jag inte så angelägen om den helt stålversionen av 43 mm Rolex Sea-Dweller 126600 (en BatchtoWatch-övning här) som släpptes 2017. Positionerad som en hyllning till 50-årsjubileet för den ursprungliga Sea- Invånare såg 126600 mer eller mindre ut som en större Submariner med en heliumventil och en bit röd text på urtavlan. Vad Rolex gjorde rätt med den 43 mm breda Sea-Dweller var att skapa ett nytt proportionellt armband för detta - vilket var märket för rolex kopia den tidigare generationen Deepsea som använde ett för hårt armband. Sedan, 2018 (bara ett år senare) släppte Rolex den nya referensen. 126660 Deepsea, som löste armbandsproblemet och justerade Deepsea noggrant. Om inget annat är nästa Rolex dykare som ska uppdateras Submariner vid denna tidpunkt.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare