Den portugisiska fake rolex IWC i Schaffhausen

  

Den portugisiska fake rolex IWC i Schaffhausen

Den portugisiska fake rolex IWC i Schaffhausen, som introducerades för mer än 75 år sedan, betraktas nu som en klassisk skönhetsur. Så har inte alltid varit fallet, men "armbandsuret", som det också kallades, fann initialt liten tjänst. Först under de senaste tjugo åren har det blivit en av de mest populära IWC-modellerna och dess samling har hållits vid liv. Följande artikel visar klockans förändrade historik upp till nuvarande modeller som IWC Portugieser Automatic eller den första årskalendern i den portugisiska samlingen.

Det är året 1938. En tid då klockan länge har etablerat sig och fickuret byts ut som en vanlig klocka. Vid den tiden var känsliga, kantiga eller runda Art Deco-armbandsur särskilt populära. Fancy Tonneau-klockor är bara den senaste vurm. Det är inte förvånande att klocktillverkaren Schaffhauser IWC reagerar något förvånad över begäran från två handelspartner från Portugal. I ett brev till företagets ledning ser Rodríguez och Teixeira importörer från Lissabon och Porto uttrycka sin önskan om ett "stort stålur". Det finns för närvarande en stark efterfrågan på en sådan produkt på den portugisiska rolex replica klockmarknaden.

Så här fick IWC Portugieser sitt namn Vid IWC anses det ursprungligen vara ett missförstånd och frågar om du inte kan klara dig utan en modernare klocka. När allt kommer omkring har tillverkningen vid den tiden små verk som Cal 10-lin. 62, Cal utvecklad för 83 eller Cal. 87 Tonneau i programmet. Det skulle vara enkelt att skapa en skräddarsydd modell för den portugisiska klockmarknaden. Men de portugisiska herrarna insisterar: en viss kundkrets - kaptener och officerare i den portugisiska handelsflottan - vill ha en "riktigt stor klocka" i stil med en marin kronometer i exakt utförande, men att bära armen.

Portugisens önskan är IWC-kommandot och det går vidare till den befintliga 74H4-fickurskalibern, som passar bra som en jägare med de små sekunderna i 90 graders vinkel mot kronan för överföring, i ett fall för armbandsur. Fabriken, som först tillverkades 1913 med enstaka broar, nycklade stenlager, räfflad bimetallisk rolex kopia balans, Breguet hårfjäder och fin svanhalsjustering, har mycket bra gångbeteende stötskydd. Den mäter 38,35 mm och är bara 4,2 mm lång. Dessa dimensioner överstiger redan betydligt storleken på de då vanliga armbandsuren.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare