Den nya Panerai fake rolex PAM796 Luminor Marina 8-Days

  

Den nya Panerai fake rolex PAM796 Luminor Marina 8-Days

Den nya Panerai fake rolex PAM796 Luminor Marina 8-Days Power Reserve Left-Hand är lite av en blandning av egenskaper som Panerai redan har bedrivit - att vara en vänsterhänt (vänster krona) Luminor med en 8-reserv dagtid avgift. Den här klockan har också den igenkännliga och ofta eftertraktade smörgås urtavlan av Panerai med långa och falska vintagestickspetsar med patina och en sekundvisare vid 3-tiden. Varumärket är inte främmande för vänsterhänta klockor eller 8-dagars kraftreserver, men PAM796 presenterar den nya P.5001-kalibern internt med en 8-dagars effektreservindikator som är tydligt synlig under den bakre safirglasbaksidan. PAM796 har också 300 meters vattentålighet och ett 44 mm polerat stålfodral med svart läderrem som passar ratten.

Även om det inte är första gången Panerai erbjuder vänsterhänta klockor med extra lång kraftreserv (se till exempel PAM579 eller PAM368), erbjuder de för närvarande inte en modell med denna exakta konfiguration. Jag tror att styrkan i det här stycket kommer att vara rörelse. Panerai säger att P.5001 "exekveras helt av Panerai" och fungerar som en direkt ättling till P.200x-serien av Neuchâtel-rörelser; de som vill köpa denna teknik kommer att hitta PAM796 en bra kandidat. När jag talar personligen tror jag också att den vänstra kronan skulle vara extremt bekväm om den bärs på vänster handled. Den exklusiva Luminor-kronskyddsgruppen, även om den är unik och en bra påminnelse om själva linjen, kan potentiellt utgöra några komfortproblem för potentiella bärare. Att vända kronan på vänster sida av fodralet bör lindra detta.

I slutändan tycker jag att PAM796 representerar ett lämpligt steg, om det inte förväntas, i utvecklingen av Panerai. En trevlig sak är att de tog kostnaden för inträde till sina (i synnerhet) 8-dagars rolex replica vänsterhänta rörelser till knappt 7 000 dollar, medan de tidigare var över 10 000 dollar. Detta kan locka dem som vill köpa Frogmen italienska arv för första gången, eller bara en kombination av funktioner, stil och pris de har väntat på. Å andra sidan ser jag det som ett förväntat drag eftersom det till slut är en annan Luminor av vintageinspiration med en komplikation som vi vet att de redan kan uppnå. Jag skulle vilja se Panerai introducera ett nytt ärende och börja utforma ett "nytt" arv för framtida ägare. Panerai Luminor Marina 8-dagar PAM796 kraftreserv till vänster kommer att finnas tillgänglig till ett försäljningspris på $ 6 900.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

Grand Seiko SBGA211 'Snowflake' är cool som is fake rolex

Vi presenterar Junghans Meister Chronoscope med guld och blått schema klockor kopior

Det finns vissa fake rolex grupper av samlare